Baby massage

Je wilt het beste voor je kindje! Je wilt een ontspannen kindje wat zich fijn voelt en zich zo kan ontwikkelen.

Ik bied je een massage aan die gericht is op innerlijke balans in het eerste levensjaar van je baby. De massage geeft een gevoel van geborgenheid en versterkt de relatie tussen ouder en baby. De massage stimuleert wanneer het nodig is en kalmeert als het kind ontspanning nodig heeft. Zo draagt de babymassage bij aan het emotionele evenwicht van het kind.  Ik zal samen met jou technieken uitvoeren en met zachte druk op bepaalde energiebanen behandelen. Daarbij is het kindje niet bloot maar draagt het luchtige kleding .  Je leert via eenvoudige handgrepen om je kind te kunnen helpen om rustig te worden en zich te ontspannen.  Net zoals ouders en kinderen  onzekerheid en onrust op elkaar kunnen overdragen en bij elkaar kunnen versterken, kunnen zelfverzekerdheid en ontspanning ervoor zorgen dat deze vicieuze cirkel wordt doorbroken.

Tevens geven de massagetechnieken een positieve ontwikkeling bij het kind. Het uitgangspunt is om vaders en moeders zekerheid te geven bij de omgang van hun baby, moedigt hen aan te vertrouwen op hun intuïtie, kalm te zijn en en rust te bewaren. Het is bedoeld om je te helpen om de ontwikkeling van je kinderen ontspannen te begeleiden.  In het verre Oosten is dit doorgaans een dagelijks ritueel!

Wil het ontdekken en maak samen met je baby een afspraak! Deze begeleiding van massage kan ook bij je thuis plaatsvinden.