(Duo) Verwen Ritueel (de Luxe)

 

 (duo) Verwen Ritueel (de Luxe)

Ontspanningsmassagepraktijk PUUR biedt mogelijkheden om bij Massage Breezand  solo of duo Verwen Rituelen te boeken. Heerlijk als je samen met je partner nog even voordat jullie kindje komt een momentje samen wilt genieten of als je samen met iemand een leuke aktiviteit wilt ervaren!  De natuurlijke produkten die ik gebruik zijn een weldadige verrijking voor jullie body en mind! Ook kan het een gezellige aktiviteit zijn om met je vriendin(nen) voor de babyshower te beleven! Deze is ook leuk te combineren met een lunch in Brasserie Dune van duinhotel Breezand,of een nachtje weg in Duinhotel Breezand. (www.breezandvakanties.nl)

 

 

VERWEN RITUEEL

75 minuten prive  (Massage, Groene Leem Pakking)    105,- euro

75 minuten DUO Verwen Ritueel (1 masseuse) 95,- euro p/p

VERWEN RITUEEL DE LUXE

100 minuten (Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking)  140,- euro

100 minuten DUO  verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse)   115,- euro  p/p

 

AANRADER DUO MASSAGE MET WARMTEBEHANDELING

De massages bij Massage Breezand Vrouwenpolder kunnen in DUO   geboekt worden met mij als enige Massagetherapeut.  Voor slechts 10,-  pp persoon genieten jullie 50 minuten samen van een massage afwisselend met warmte behandeling.

Voor slechts 15,- pp genieten jullie 100 minuten samen van een massage  afwisselend met warmte behandeling.

Meer informatie of een reservering kan via info@puurontspanningenmassage.nl of  06-21416556

 

Een heerlijk Verwen Ritueel met Groene Leem Pakking 
Groene leem helpt bij het reinigen en herstellen van de huid zonder de huid af te sluiten, je kunt het zelfs op open plekjes gebruiken. Groene leem ondersteunt de doorbloeding en het natuurlijk herstel van de huid. Doordat Groene Leem 100% natuurlijk is, is de klei ook geschikt voor een gevoelige huid.
Groene leem is een kleisoort die uit de grond wordt gewonnen en dus 100% natuurlijk is. Met een ongelooflijke bron van mineralen waarvan kiezelzuur (Silicium) het belangrijkste is. Daarvan is meer dat 40% aanwezig in groene leem. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk. Groene leem bevat veel mineralen als magnesium, zwavel, ijzer, calcium, natrium en zink. Daarnaast is Groene Leem rijk aan enzymen die de opname van de vitaminen en mineralen bevorderen.
Goede resultaten zijn bekend bij gewrichtsontstekingen, ader- en lymfvatenaandoeningen, stoornissen in de bloedsomloop en chronische eczemen. het is een natuurproduct dat affiniteit heeft met alles wat leeft: planten, dieren en mensen. Het is te gebruiken bij blessures die snel moeten genezen. Het onderzoek naar kwaliteiten van groene leem is nog lang niet afgesloten en men neemt aan dat er nog vele nieuwe toepassingen mogelijk zijn, zoals het neutraliseren van schadelijke stralingen door het absorberend vermogen van groene leem.