Kind massage

Is er onrust in het gezin (positief; bv een broertje of zusje erbij) (negatief; bv scheiding of overlijden) op school of gewoon weer een sprong in ontwikkeling. Kinderen kunnen er soms lastig mee omgaan en de onrust  zorgt ervoor dat het kind zich moeilijk kan uiten. Het wordt boos, moppert, voelt zich niet prettig,  is lastig of emotioneel.  

De aanraking, aandacht en een moment van ontspanning  kan een positieve draai geven aan een kind zijn emotie.

Kindermassage is ook mede 1 van mijn specialiteiten. Kindermassage is 100% veilig voor je kind.  Met veel liefde en aandacht heb ik mooie behandelingen. Ik gebruik daar altijd pure etherische oliën bij. Door het limbisch systeem kunnen geuren binnenkomen en hebben uitwerking op de mind van het kind.  Vol overtuiging kan ik zeggen dat massages voor kinderen  zeer aangenaam en effectief zijn voor de gevoelsontwikkeling,  gedrag, fysieke ontwikkeling, voor  het  kind zijn mind , (leer)prestaties op school, lichamelijk welzijn, sportprestaties en versterking van de immuniteit.

Met inzet van reflexzonemassage en aromatherapie is een massage een weldaad voor het kind!

Kortom massages hebben een kalmerende en ontspannende werking op het lichaam en geest waardoor je beter in je vel komt te zitten en er evt. blokkades opgelost kunnen worden!

Voor alle kinderen is een regelmatige massage gunstig voor hun ontwikkeling  maar vooral in de volgende situaties:

Maak gerust een afspraak! Een kindermassage is 100% veilig voor je kind!