Zwangerschapsmassage

Gezien ik me tot specialist zwangerschapsmassage mag betitelen, ben ik er van overtuigd dat ik voor een zwangere vrouw diverse mooie massages  kan bieden. Deze massage geeft  als zwangere vrouw je eigen lichaam weer te beleven met alle veranderingen die in deze mooie, maar ook intensieve periode plaatsvinden.

De massage geeft de mogelijkheid om je als aanstaande moeder over te geven aan het moment en het contact met jezelf en je kindje!  Hoe prachtig is dit!

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en wordt het extra op de proef gesteld. Zo zijn er hormonale en fysieke veranderingen. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, misselijkheid, moe en energieloos, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Met een zwangerschapsmassage waarbij er aandacht is voor alle veranderingen in je lichaam kan het een effectieve ondersteuning geven in deze speciale periode. Zwangerschapsmassage is bovendien een weldaad voor moeder en baby! Gun jezelf en je kindje dat heerlijk ontspannen moment!  In samenwerking met NOVA Verloskundigenpraktijk Vlissingen en Echocentrum Zeeland bieden wij voor de zwangeren die ingeschreven staan bij NOVA Verloskundigenpraktijk pakketten aan.  Zie website https://www.novaverloskundigenvlissingen.nl/nova-pakketten/

Maat hoe gaat dat dan?  Wat kan ik verwachten?

Je kunt een zwangerschapsmassage ondergaan vanaf de 12e week van je zwangerschap tot en met de laatste dag!

Doordat ik  een specialisatie zwangerschapsopleiding gedaan te hebben, heb ik voldoende kennis bij mij en  voer ik alleen massages uit die 100% veilig zijn voor jou en je kindje.

De behandeling wordt volledig op jou afgestemd. Bij de eerste afspraak wordt er een intake gedaan.

Dit houdt in dat we de duur van de zwangerschap bespreken,  je voorgeschiedenis, eventuele klachten en wensen. Dit bepaalt de inhoud van de massage. De daaropvolgende afspraken (op jou verzoek uiteraard) kunnen we weer een heel andere inhoud geven omdat er tal van technieken inzetbaar zijn voor de zwangerschapsmassage!