Massage na de zwangerschap

Hoe fijn is het om na je zwangerschap weer zo vlug mogelijk fit te zijn jezelf te voelen en kilogrammen kwijt te raken?

Ook na je zwangerschap kan ik je middels massage weer fijn in je vel voelen zitten! Je lichaam heeft door de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning geleverd.   Vooral je spieren en pezen hebben flink te lijden gehad. Met regelmaat een moment vrij maken voor een massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam weer snel terug in herstel komt!

Ontzwangeren kost namelijk veel tijd. Veel vrouwen hebben tot een jaar na de bevalling last van klachten zoals: hoofdpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Met een massage  kan ik deze klachten verlichten. Een massage maakt ruimte in je mind!

Een kindje verzorgen vraagt veel van je lichaam. Te tilt en draagt veel. Je borsten zijn zwaarder en je zithouding is anders tijdens borstvoeding geven. Dit kan gespannen nek-en rugspieren geven. Doordat massage de doorbloeding in gang zet komen je spieren in een ontspanning . Dit voelt aangenaam en kost geen energie.

Bovendien kan een massage een goed middel zijn om even tijd voor jezelf te nemen. Je kindje vraagt veel van je. Dat betekent dat je soms je eigen behoeften moet uitstellen. Bij een massage gaat het even alleen om jou en je lichaam.

Direct na je zwangerschap is het ook mogelijk een kraambedmassage te nemen.  Ik kom bij je thuis en alle aandacht is voor jou en je lichaam.  Met pure etherische olieen geniet je van de ontspanning in je lichaam en mind na de topprestatie die je recent geleverd hebt!   De doorbloeding wordt gestimuleerd wat heel fijn is voor je spieren.  Je mind krijgt een boost van positiviteit omdat er een stofje: serotine in je lichaam vrij komt door massage! 

Graag nodig ik je uit om dit te ervaren!