Kraambed massage

Verdient je vrouw,  partner, dochter,schoondochter of vriendin dat momentje voor zichzelf? Hoe leuk is het niet om een kraambedmassage cadeau te krijgen van je liefste of lieve kennis, familielid of goede vriendin?   

Uiteraard kun je jezelf ook dat moment gunnen nadat je onlangs veel van je lichaam gevraagd hebt!

In de vorm van een leuk cadeautje kan ik het aanbieden om bv in de kraammand te stoppen of te geven net na de bevalling! Zeker weten dat het als zeer prettig ontvangen wordt! In samenwerking met NOVA Verloskundigenpraktijk Vlissingen en Echocentrum Zeeland bieden wij voor de zwangeren die ingeschreven staan bij NOVA Verloskundigenpraktijk pakketten aan. Zie website https://www.novaverloskundigenvlissingen.nl/nova-pakketten/

Kraambedmassage is een weldaad voor de vrouw in de 1e of 2e  week na de bevalling!  Je lichaam heeft veel gegeven tijdens de bevalling en  zwangerschap!

 Met rust wordt de kraamperiode ingevuld.  Een ontspanningsmassage is een prachtige en heerlijke aanvulling op je herstel!  

Op verzoek zal ik de 1e of 2e week bij jou thuis een massage uitvoeren.  Heerlijke oliën  vullen de slaapkamer.  Tevens kunnen we oliën inzetten voor wat ongemakjes of gewoon voor de huid weer te verzorgen  en een handje op weg te helpen in  herstel.  Tal van oliën zijn inzetbaar op allerlei wensen. Samen zullen we daar een mooie keus in maken!

Graag nodig ik je uit om een afspraak te maken!