Massage Breezand

 

 

Welkom bij Massage Breezand! (NL)

Ontspanningsmassagepraktijk PUUR werkt samen met Behandelpraktijk  Poppe in Vrouwenpolder onder de  naam Massage Breezand.
U kunt bij mij terecht voor  diverse massages waaronder ontspanningsmassages; om  heerlijk even op te laden of om klachten  te doorbreken!
 
Ik ben over het algemeen werkzaam op dinsdag, donderdag en in het weekend op wisselende dagen.
Ook is het uiteraard mogelijk via persoonlijk contact  te reserveren of vragen te stellen.
 
E-MAIL: info@puurontspanningenmassage.nl  
massage@breezandvakanties.nl ovv Chantal
WhatsApp/SMS:  0621416556
Tarieven: Massages
 25 minuten €40,- / 50 minuten €70,- / 75 minuten €95,-
Rituelen
Prive Verwen Ritueel 75 minuten ( massage, groene leem pakking) €105,-  
DUO Verwen Ritueel (1 masseuse) €95,- p/p
Prive Verwen Ritueel de Luxe 100 minuten (massage, lavendel scrub, groene leem pakking) €140,-
DUO Verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse) €115,- p/p

 

Bij Massage Breezand voer ik behalve de zwangerschapsmassages en kindermassage, (voet)reflexologie, dus ook een variatie van mooie  ONTSPANNINGSMASSAGES en RITUELEN uit! Dit is uitermate fijn als u er even uit bent en u het gevoel hebt dat u ondersteuning nodig heeft om uw onrust, uitputting, lage energie te doorbreken!  Denk niet aan een standaardmassage maar een mix van massagevormen van Chinese en Westerse massagegrepen, werken op energiebanen, triggerpoints, reflexpunten en emotie. Ook klachten worden als gevolg van een gerichte massage aangepakt!  Deze massages geef ik met veel passie, liefde en op gevoel en uiteraard met veel onderliggende kennis die ik afgelopen 20 jaar heb opgedaan in de medici en doorontwikkeld in opleiding en cursus. Ik zorg ervoor dat u body en mind volledig in balans komen. U ervaart de ontspanning; verhoging van energie, loslaten van vervelende emoties en  ondersteuning van fysieke klachten.  U kan de ontspanning ook na de massage LANGERE  tijd vasthouden in het dagelijkse leven.
 Meer  informatie over de RITUELEN  vind u hier:  https://www.breezandvakanties.nl/nl/duinhotel/sport-wellness-breezand

 

ONTSPANNINGSMASSAGE (KAN OOK IN COMBINATIE MET VOETREFLEXMASSAGE)

Een aangename massage die u in de ban grijpt van volledige ontspanning!  Energiebanen worden geactiveerd door mooie en fijne grepen. Lichaam en geest komen volledig in ontspanning en vinden een balans. Doordat de energiestromingen door het gehele lichaam geactiveerd worden ondersteunen we het lichaam om stagnaties op te heffen en zodoende klachten aan te pakken van zowel fysiek als emotioneel. De massage met verwarmde olie wordt indien u dat wenst ondersteunt met PURE etherische oliën.  

Deze massage is bijzonder geschikt voor de volgende klachten :
Nek,- schouder en rugklachten
Energie en futloos
Slaapproblemen
Spanningen
Onbalans in emotie
Vermoeidheid
Bekkenklachten
Overbelaste/pijnlijke spieren t.g.v. griep, virus of sporten
Slechte doorbloeding     
                                                                                                                                                                                

Kortom een complete massage die een moment van rust en ontspanning geeft! Al de massages kunnen niet geboekt worden bij infecties, koorts of besmettelijke huidaandoeningen. Overleg met je arts als je twijfels hebt of een massage op dit moment goed voor je is.

VOETREFLEXMASSAGE  ( KAN OOK IN COMBINATIE MET ONTSPANNINGSMASSAGE)

De voetreflexmassage is een zeer proffecionele , effectieve en heerlijke  massage waarbij de reflexpunten op de voeten worden gemasseerd. Net zoals bij accupunctuur worden speciale punten gestimuleerd die nauw in verband staan met diverse organen.  Via de voeten kunnen energiestromingen aangezet worden die energie aan organen, weefsel, en spieren geven. Zeer effectief en een aangename beleving. Ontspanning en energie zult u ervaren  tijdens maar ook zeker na de behandeling! De massage met verwarmde olie wordt indien u dat wenst ondersteunt met PURE etherische olieen!

Deze massage is zeer geschikt bij klachten zoals:
Stress
Energieloos, moe
Disbalans in emotie
Slecht slapen
Hoofdpijn
Pijnklachten bekken, onderrug, 
Afvalstoffen afvoeren

 

HOOFD,- NEK,- SCHOUDERMASSAGE

Een mooie massage die met diverse grepen er voor zorgen dat de spieren losgemaakt worden.  In zijn geheel wordt gekeken waar massagegrepen toegepast kunnen worden om stagnaties aan te pakken. Na de massage zult u een aangenaam gevoel ervaren. De massage met verwarmde olie wordt ondersteunt als u dat wenst met PURE etherische olieen op maat!  Een PURE verwennerij!  De massage is zeer geschikt bij klachten zoals:

Stress
Hoofdpijn, kaakpijn, tandenknarsen, duizelingen
Slaapproblemen
Verminderde visus
Vastzittende en/of stijve spieren in nek en schoudergordel.
Pijnklachten arm/elleboog of handen

 

ZWANGERSCHAPMASSAGE

Een specialistische zwangerschapsmassage op maat! De massage zal u als zwangere volledig ondersteunen in klachten, energie en emotie. Ervaar tijdens en na de behandeling een totale rust en ontspanning en energetische verbinding met uw kindje. De baby zal deze massage ook meekrijgen en alle energie die vrijkomt als een warme omarming ervaren! De massage wordt tevens als u dat wenst ondersteunt met PURE etherische olieen op maat! Deze massage is geschikt voor iedere zwangere die zichzelf en de baby een momentje van ontspanning samen gunt!

KINDERMASSAGE

Een massage die uw kindje niet vergeet! Bij Massage Breezand kan uw kind een heerlijke kindermassage ontvangen. Op specialistische wijze en met inzet van PURE etherische olieen  zal hij of zij deze massage ervaren als rust, ontspanning en ondersteuning in emotie! De moeite waard om uw kind dit een keer te laten beleven. Deze massage is bijzonder geschikt voor alle kinderen. Geheel op maat worden PURE  etherische olieen ingezet tijdens de massage.  De massage heeft een mooie uitwerking op:

Hoogegevoelige kinderen
Kinderen met concentratieproblemen
Kinderen met innerlijke onrust
Kinderen met disbalans in emotie
Kinderen met (faal)angst
Kinderen die slecht in slaap komen
Kinderen die de lat altijd hoog leggen
Kinderen die veel sporten
Kinderen met groeipijnen

 

RITUELEN
75 minuten prive  (Massage, Groene Leem Pakking)    105,- euro
75 minuten DUO Verwen Ritueel (1 masseuse) 95,- euro p/p
VERWEN RITUEEL DE LUXE
100 minuten (Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking)  140,- euro
100 minuten DUO  verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse)   115,- euro  p/p

 

AANRADER DUO MASSAGE MET WARMTEBEHANDELING

De massages bij Massage Breezand Vrouwenpolder kunnen in DUO   geboekt worden met mij als enige Massagetherapeut.  Voor slechts 10,-  pp persoon genieten jullie 50 minuten samen van een massage afwisselend met warmte behandeling.

Voor slechts 15,- pp genieten jullie 100 minuten samen van een massage  afwisselend met warmte behandeling.

Meer informatie of een reservering kan via info@puurontspanningenmassage.nl of  06-21416556

 

Een heerlijk Verwen Ritueel met Groene Leem Pakking 
Groene leem helpt bij het reinigen en herstellen van de huid zonder de huid af te sluiten, je kunt het zelfs op open plekjes gebruiken. Groene leem ondersteunt de doorbloeding en het natuurlijk herstel van de huid. Doordat Groene Leem 100% natuurlijk is, is de klei ook geschikt voor een gevoelige huid.
Groene leem is een kleisoort die uit de grond wordt gewonnen en dus 100% natuurlijk is. Met een ongelooflijke bron van mineralen waarvan kiezelzuur (Silicium) het belangrijkste is. Daarvan is meer dat 40% aanwezig in groene leem. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk. Groene leem bevat veel mineralen als magnesium, zwavel, ijzer, calcium, natrium en zink. Daarnaast is Groene Leem rijk aan enzymen die de opname van de vitaminen en mineralen bevorderen.
Goede resultaten zijn bekend bij gewrichtsontstekingen, ader- en lymfvatenaandoeningen, stoornissen in de bloedsomloop en chronische eczemen. het is een natuurproduct dat affiniteit heeft met alles wat leeft: planten, dieren en mensen. Het is te gebruiken bij blessures die snel moeten genezen. Het onderzoek naar kwaliteiten van groene leem is nog lang niet afgesloten en men neemt aan dat er nog vele nieuwe toepassingen mogelijk zijn, zoals het neutraliseren van schadelijke stralingen door het absorberend vermogen van groene leem.

Graag ontmoet ik u bij Massage Breezand!

U kunt mijn massages  ook boeken via de receptie van Duinhotel Breezand of via het contactformulier op de website van www.breezandvakanties.nl     of 

massage@breezandvakanties.nl ovv Chantal

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Willkommen bei Massage Breezand! (DE)

Entspannungsmassagepraxis PUUR arbeitet mit der Massagepraxis Poppe in Vrouwenpolder unter dem Namen Massage Breezand zusammen.

Ich gebe dort neben meinem Standort in Heinkenszand und Oost-Souburg Massagen. Bei Massage Breezand führe ich neben Schwangerschaftsmassagen und Kindermassagen auch eine Vielzahl wunderschöner ENTSPANNUNGSMASSAGEN durch! Denken Sie nicht an eine Standardmassage, sondern an eine Mischung aus Massageformen chinesischer und westlicher Massagegriffe, arbeiten Sie an Energiekanälen, Triggerpunkten und Emotionen. Ich gebe diese Massagen mit viel Leidenschaft, Liebe und Gefühl und natürlich mit viel Grundwissen, das ich in den letzten 20 Jahren in der Ärzteschaft erworben habe. Ich sorge dafür, dass Ihr Körper und Geist vollkommen ausgeglichen sind. Sie erleben die Entspannung; Gehen Sie auf Beschwerden ein und können Sie sich nach der Massage über einen längeren Zeitraum im täglichen Leben entspannen.

RESERVIEREN:  Mail:  info@puurontspanningenmassage.nl

of massage@breezandvakanties.nl

telefoon:  whats app:  06-21416556

Welche Massagen können Sie buchen:

ENTSPANNUNGSMASSAGE (KANN AUCH MIT DER FUSSREFLEXMASSAGE KOMBINIERT WERDEN)

Eine angenehme Massage, die Sie mit völliger Entspannung fesselt! Energiekanäle werden durch schöne und feine Griffe aktiviert. Körper und Geist entspannen sich vollständig und finden ein Gleichgewicht. Da die Energieflüsse im ganzen Körper aktiviert werden, unterstützen wir den Körper dabei, Stagnationen zu beseitigen und damit Beschwerden zu behandeln. Die Massage mit erhitztem Öl kann auf Wunsch mit ätherischen PURE-Ölen unterstützt werden.

Diese Massage eignet sich besonders für:

Nacken-, Schulter- und Rückenschmerzen

Energie und leblos

Ungleichgewicht in der Emotion

Spannungen

Ermüden

Beckenbeschwerden

Überlastete / schmerzhafte Muskeln aufgrund von Grippe, Virus oder Sport

Schwache Zirkulation

Kurz gesagt, eine komplette Massage, die einen Moment der Ruhe und Entspannung bietet! Alle Massagen können nicht für Infektionen, Fieber oder ansteckende Hauterkrankungen gebucht werden. Wenn Sie sich nicht sicher sind, ob eine Massage im Moment für Sie geeignet ist, sprechen Sie mit Ihrem Arzt.

FUSSREFLEX-MASSAGE (KANN AUCH MIT ENTSPANNUNGSMASSAGE KOMBINIEREN)

Die Fußreflexmassage ist eine sehr professionelle, effektive und wunderbare Massage, bei der die Reflexpunkte an den Füßen massiert werden. Wie bei der Akupunktur werden spezielle Punkte stimuliert, die eng mit verschiedenen Organen verbunden sind. Energieströme können über die Füße aktiviert werden, die Organe, Gewebe und Muskeln mit Energie versorgen. Sehr effektiv und eine angenehme Erfahrung. Sie werden während, aber auch nach der Behandlung Entspannung und Energie erleben! Die erhitzte Ölmassage wird auf Wunsch mit PURE ätherischen Ölen unterstützt!

Diese Massage eignet sich sehr gut für Beschwerden wie:

Stress

Energiefrei, müde

Ungleichgewicht in der Emotion

Schlecht schlafen

Kopfschmerzen

Schmerzen Beschwerden Becken, unterer Rücken,

Entsorgung von Abfällen

KOPF, HALS, SCHULTERMASSAGE

Eine schöne Massage, die mit verschiedenen Griffen dafür sorgt, dass die Muskeln gelockert werden. Insgesamt wird untersucht, wo Massagegriffe angewendet werden können, um Stagnationen zu bekämpfen. Nach der Massage werden Sie ein angenehmes Gefühl erleben. Die beheizte Ölmassage wird auf Wunsch mit maßgeschneiderten PURE ätherischen Ölen unterstützt! Ein reiner Genuss! Die Massage eignet sich sehr gut für Beschwerden wie:

Stress

Kopfschmerzen, Kieferschmerzen, Zähneknirschen, Schwindel

Sehbehinderung

Enge und / oder steife Muskeln im Nacken- und Schultergürtel.

Schmerzen Beschwerden Arm / Ellbogen oder Hände

SCHWANGERSCHAFTSMASSAGE

Eine maßgeschneiderte Schwangerschaftsmassage!

Die Massage wird Sie als schwangere Frau bei Beschwerden, Energie und Emotionen voll unterstützen. Erleben Sie während und nach der Behandlung völlige Ruhe und Entspannung sowie eine energetische Verbindung mit Ihrem Kind. Das Baby wird auch diese Massage erhalten und all die Energie erfahren, die als warme Umarmung freigesetzt wird! Auf Wunsch wird die Massage auch mit maßgeschneiderten PURE ätherischen Ölen unterstützt!

Diese Massage ist für jede schwangere Frau geeignet, die sich und dem Baby gemeinsam einen Moment der Entspannung gönnt!

KINDERMASSAGE

Eine Massage, die Ihr Kind nicht vergessen wird!

Bei Massage Breezand kann Ihr Kind eine wunderbare Kindermassage erhalten. Auf spezielle Weise und unter Verwendung von ätherischen Ölen von PURE wird er oder sie diese Massage als Ruhe, Entspannung und Unterstützung bei Emotionen erleben! Es lohnt sich, Ihr Kind dies einmal erleben zu lassen.

Diese Massage ist besonders für alle Kinder geeignet. Während der Massage werden vollständig maßgeschneiderte ätherische PURE-Öle verwendet. Die Massage hat eine schöne Wirkung auf:

Hochsensible Kinder

Kinder mit Konzentrationsproblemen

Kinder mit innerem Aufruhr

Kinder mit emotionalem Ungleichgewicht

Kinder mit (Versagens-) Angst

Kinder, die nicht gut schlafen

Kinder, die immer die Messlatte hoch legen

Kinder, die viel trainieren

Kinder mit wachsenden Schmerzen

Ich würde Sie gerne bei Massage Breezand treffen.

Sie können meine Massagen über die Rezeption des Duinhotel Breezand oder über das Kontaktformular auf der Website www.breezandvakanties.nl buchen of  massage@breezandvakanties.nl

Ich arbeite in der Regel dienstags, donnerstags und am Wochenende abwechselnd.

Es ist natürlich auch möglich, eine Reservierung vorzunehmen oder Fragen durch persönlichen Kontakt zu stellen. Sie erreichen mich über WhatsApp / SMS 0621416556 oder senden Sie eine E-Mail 

E-MAIL: info@puurontspanningenmassage.nl

WhatsApp / SMS: 0621416556

Preise: Massage 25 Minuten € 40, - / Massage 50 Minuten € 70, -/ Massage 75 Minuten € 95,-