Over mij

Graag stel ik me aan je voor!

Ik ben Chantal Pluijmers-Boone, getrouwd en moeder van 3  kinderen. Ik heb 20 jaar in de gezondheidszorg gewerkt. Ook heb ik nog een aantal jaren  in de kinderopvang gewerkt. Ik heb enorme affiniteit bij het gezin. Zodoende in de ontspanning en massagewereld in de mooiste doelgroepen gespecialiseerd!

Een aantal jaren geleden heb ik besloten om een opleiding specialist zwangerschapsmassage, docent kindermassage en een aanvulling van diverse cursussen op het gebied van massage, meridianenleer, anatomie, fysiologie te volgen!

De holistische werking van massage fascineert mij enorm. Ik ben er van overtuigd dat alles om ons heen van invloed is op ons welbevinden!  

Graag bied ik zorg en hulp aan klanten die aangeven vast te lopen in hun lichaam  als spierklachten, moeheid, futloos, onrust, concentratieproblemen, depressiviteit, slaapproblemen.

Mijn specialiteit en grootste passie ligt bij de zwangere vrouw , baby en kind. Mijn speciale massagetafel zorgt ervoor dat de zwangere vrouw ook in buikligging kan worden gemasseerd.

Mijn uitgangspunt  ligt in  balans creëren binnen het gezin! Met pure etherische olieen kan ik een mooi concept in behandeling geven.  Het hele gezin is dan ook van harte welkom in mijn praktijk.

Massage sluit enorm aan bij de behoefte van kinderen. Als massage op de juiste wijze en gericht wordt toegepast ondersteunt zij het kind in al zijn ontwikkelingsstappen. Hoe mooi is dit niet?

Met volle overtuiging wil ik dit uitvoeren en zodoende baby’s, kinderen en volwassenen ondersteunen in hun ontwikkeling, gezondheid en welbevinden. Maar ook zeker een moment van rust en ontspanning laten ervaren!

Graag nodig ik je uit om een afspraak te maken!