Nieuws

Praktijkinformatie 

Per 3 maart  kunt u weer terecht voor een massage! 

HYGIENEPROTOCOL AANGAANDE HET CORONA (COVID-19) VIRUS
De massagetherapeut van ontspanningspraktijk PUUR ziet het als haar taak om in de huidige omstandigheden, met de aanwezigheid van het Corona virus, extra alert te zijn en maatregelen te nemen in de massage praktijk.

Ik heb de volgende maatregelen in acht genomen:

Belangrijk is dat u geen van de volgende Covid-19 verdachte symptomen heeft: (neus)verkoudheid, hoesten of niezen, loopneus,keelpijn, 38 graden koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen,reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.
Heeft u dergelijke klachten of twijfelt u, dan kunt u de afspraak afzeggen, de 24- uursregel geldt dan niet.
Overigens geldt bovenstaande ook voor mij als masseur. Het zou dus zo kunnen zijn dat ik de afspraak om deze redenen moet annuleren (safety first).

Voor meer informatie: RIVM

Ik hoop U uiteraard in goede gezondheid te ontmoeten.

Chantal Pluijmers

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samenwerking

Puur ontspanning en massage is in samenwerking met Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl onder de naam Massage Breezand vanaf nu gevestigd in Duinhotel Breezand. Zandbank 1, 4354 NR Vrouwenpolder. Meestal ben ik beschikbaar op dinsdag, donderdag en in het weekend op wisselende dagen.

Voor de actuele beschikbaarheid kunt u terecht bij de receptie van Duinhotel Breezand of via het contact formulier op de website breezandvakanties.nl. Wilt u persoonlijk contact met mij, dan kunt u mij bereiken via WhatsApp /SMS 0621416556 of stuur een E-mail naar info@puurontspanningenmassage.nl