Nieuws

Mei 2024: verhuizing praktijk aan huis  van Marjoleinstraat 8  naar Carry Pothuis - Smitstraat 7 Heinkenszand

Januari 2024: start bouw praktijk aan huis Carry Pothuis - Smitstraat 7 Heinkenszand

Januari 2024: start cursus systematisch werken in de praktijk en familieopstellingen.

November 2023:  Bestel een feestelijke cadeaubon voor de maand december

Mei 2023: Gezondheid supplementen.

zie pagina gezondheid supplementen.

November 2022: Fertiliteits-reflexologie.

Vanaf november 2022 ben ik bevoegd om fertiliteits-reflexologie uit te voeren.  Een enorm mooie massage-reflexologie massage die ervoor staat vrouwen te ondersteunen in het vinden van balans van hun endocriene systeem.  Als er een disbalans is ; hetzij met of zonder duidelijke reden, kunnen we met reflexologie het lichaam ondersteunen om ze in een balans te krijgen zodat het lichaam weer stroomt met eigen energie en zodoende in haar kracht staat.

 

September 2022: babyreflexologie op kwaaltjes.

Ondersteuningstechnieken in de vorm van reflexologie worden gegeven aan baby's en kinderen. Dit kan in de vorm van behandeling als mede in een workshop zodat jij als ouder(s)  de technieken kunnen blijven uitvoeren thuis wanneer je dat wilt of nodig acht.

Een mooie , 100% veilige manier van het ondersteunen en activeren van de reflexzones van jou kindje.

Een fijne manier om je baby te laten ontspannen, balans te stimuleren  en een positieve uitwerking te creeren op de totale ontwikkeling.  

 

Juni 2021: Duo Salon Massage Breezand

De duo salon in Duinhotel Breezand is klaar! Boek een heerlijk verwen ritueel. kom alleen of gezellig tegelijk met twee.

Verwen Ritueel: 
75 minuten (Massage, Groene Leem Pakking)€ 105,-
75 minuten Duo Verwen Ritueel (1 masseuse)€ 95,- p/p
Verwen Ritueel de Luxe: 
100 minuten (Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking)€ 140,-
100 minuten Duo Verwen Ritueel de Luxe (1 masseuse)€ 115,- p/p

Lavendel scrub gel
Een effectieve lichaamsscrub met 100% natuurlijke Dode Zeezout en een rustgevende fijne geur van Lavendel. De scrub heeft een huidherstellende functie die de lichaamshuid ontdoet van dode huidcellen. Het activeert de cel vernieuwing en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een gladde huid die heerlijk zacht en soepel aanvoelt.
De perfecte voorbereiding op de rest van de lichaamsbehandeling.

Groene Leem Pakking
Groene leem helpt bij het reinigen en herstellen van de huid zonder de huid af te sluiten, je kunt het zelfs op open plekjes gebruiken. Groene leem ondersteunt de doorbloeding en het natuurlijk herstel van de huid. Doordat Groene Leem 100% natuurlijk is, is de klei ook geschikt voor een gevoelige huid.
Groene leem is een kleisoort die uit de grond wordt gewonnen en dus 100% natuurlijk is. Met een ongelooflijke bron van mineralen waarvan kiezelzuur (Silicium) het belangrijkste is. Daarvan is meer dat 40% aanwezig in groene leem. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk. Groene leem bevat veel mineralen als magnesium, zwavel, ijzer, calcium, natrium en zink. Daarnaast is Groene Leem rijk aan enzymen die de opname van de vitaminen en mineralen bevorderen.
Goede resultaten zijn bekend bij gewrichtsontstekingen, ader- en lymfvatenaandoeningen, stoornissen in de bloedsomloop en chronische eczemen. het is een natuurproduct dat affiniteit heeft met alles wat leeft: planten, dieren en mensen. Het is te gebruiken bij blessures die snel moeten genezen. Het onderzoek naar kwaliteiten van groene leem is nog lang niet afgesloten en men neemt aan dat er nog vele nieuwe toepassingen mogelijk zijn, zoals het neutraliseren van schadelijke stralingen door het absorberend vermogen van groene leem.

 

Samenwerking

Puur ontspanning en massage is in samenwerking met Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl onder de naam Massage Breezand vanaf nu gevestigd in Duinhotel Breezand. Zandbank 1, 4354 NR Vrouwenpolder. Meestal ben ik beschikbaar op dinsdag, donderdag en in het weekend op wisselende dagen.

Voor de actuele beschikbaarheid kunt u terecht bij de receptie van Duinhotel Breezand of via het contact formulier op de website breezandvakanties.nl. Wilt u persoonlijk contact met mij, dan kunt u mij bereiken via WhatsApp /SMS 0621416556 of stuur een E-mail naar info@puurontspanningenmassage.nl

Praktijkinformatie 

Per 3 maart  kunt u weer terecht voor een massage! 

HYGIENEPROTOCOL AANGAANDE HET CORONA (COVID-19) VIRUS
De massagetherapeut van ontspanningspraktijk PUUR ziet het als haar taak om in de huidige omstandigheden, met de aanwezigheid van het Corona virus, extra alert te zijn en maatregelen te nemen in de massage praktijk.

Ik heb de volgende maatregelen in acht genomen:

Belangrijk is dat u geen van de volgende Covid-19 verdachte symptomen heeft: (neus)verkoudheid, hoesten of niezen, loopneus,keelpijn, 38 graden koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen,reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.
Heeft u dergelijke klachten of twijfelt u, dan kunt u de afspraak afzeggen, de 24- uursregel geldt dan niet.
Overigens geldt bovenstaande ook voor mij als masseur. Het zou dus zo kunnen zijn dat ik de afspraak om deze redenen moet annuleren (safety first).

Voor meer informatie: RIVM

Ik hoop U uiteraard in goede gezondheid te ontmoeten.

Groet Chantal

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samenwerking

Puur ontspanning en massage is in samenwerking met Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl onder de naam Massage Breezand vanaf nu gevestigd in Duinhotel Breezand. Zandbank 1, 4354 NR Vrouwenpolder. Meestal ben ik beschikbaar op dinsdag, donderdag en in het weekend op wisselende dagen.

Voor de actuele beschikbaarheid kunt u terecht bij de receptie van Duinhotel Breezand of via het contact formulier op de website breezandvakanties.nl. Wilt u persoonlijk contact met mij, dan kunt u mij bereiken via WhatsApp /SMS 0621416556 of stuur een E-mail naar info@puurontspanningenmassage.nl