Gezondheid Supplementen

Wilt U lichaam en brein weer in gezondheid krijgen?

 Investeer dan in Uw gezondheid! 

We worden in ons leven vaak geconfronteerd met prikkels van drukte, stress  en ongezonde voeding. We weten dat we keus hebben om een gezonde life-style in te vullen maar vinden dit dikwijls lastig om een weg in te vinden.

Pas wanneer we vage klachten ervaren zoals: moe, lusteloos, onverklaarbare pijnen proberen we zelf te kijken wat we er zelf aan kunnen doen. En dit is mogelijk!

Maar nog beter is om dit alles VOOR te zijn , kortom investeren in je Health!

Mijn beweegreden is dan ook vanuit dit oogpunt  mensen te ondersteunen in hun Health en welzijn!

Buitenom de massagebehandelingen  ben ik kennis gaan vergaren over natuurlijke supplementen.  Ik vind een betrouwbaar product met hoogwaardige natuurlijkheid zeer belangrijk. Ik heb een omega-3 supplement gevonden dat inzetbaar is voor een zeer grote doelgroep. Daar buitenom is omega-3 een mooi supplement voor diverse klachten in ons lichaam. Denk aan: laaggradige ontstekingen, cholesterolafzetting, (zwangerschap) vergeetachtigheid, hart en vaat problemen, visus en focus. 

Waarom voor zwangere  of bij kinderwens ook zo belangrijk?

Omega-3 is een bouwstof van onze cellen die bijdraagt aan groei en herstel van de celmembramen.  Ons lichaam kan geen omega-3 aanmaken dus moeten we het halen uit onze voeding en aanvulling van een GOED supplement. 

Goede vetten geven goede balans in ons lichaam ! De omega-3 met EPA/DHA erin is heel mooi aan te vullen in combinatie met K2D3, Energiebooster, en/of collageen erbij te slikken;  die ik u ook kan  adviseren!

100%  natuurlijke producten waarvan de olie uit de vitale delen van de vis gewonnen wordt  die uit de Noordelijke IJszee worden gehaald. 

Het sterke en ook uitdagende aan het gebruik van deze producten is een officiële test waar de ratiowaarden van omega-3 & omega-6 worden bepaald. Dit zal ik testen bij u bij de start van het traject en na maand 5 nogmaals zodat U een vergelijk  kunt zien wat de effecten zijn van het gebruik van deze supplementen.  Hoe fijn is dit? Meten is weten! 

Heeft U interesse te investeren in je Health, neem dan contact met mij op. Ik kan U voorzien van verdere informatie en een bestelformulier toesturen van de gewenste producten. Dit kan via Info@puurontspanningenmassage.nl of via 0621416556.  


 Omega-3 vetzuren zijn essentiële vetten die nodig zijn voor de ontwikkeling van de hersenen, immuunsysteem en de bloedcirculatie. Het zorgt daarnaast voor een evenwichtige en optimale omega-6/omega-3 verhouding en verbeterd Uw omega-3 index. Hierdoor wordt de ontstekingsgraden drastische gereduceerd.

Vitamine K2/D3 is een product wat de botten en de bloedvaten gezond maakt. Door de combinatie van deze vitamines dagelijks tot je te nemen,  kan het je lichaam ondersteunen om het risico op botontkalking en hart- en vaatziektes te verminderen. K2 zorgt dat de bloedvaten flexibel blijven terwijl D3 het botweefsel stimuleert.  

Marine Collagen is een zeecollagen wat ervoor zorgt dat de huid gezond blijft. Naast dat het ervoor zorgt de rimpeldieptes vermindert worden draagt het ook zorg aan een verbetert bindweefsel, waaronder in de pezen, gewrichten en spieren.  Dit is een mooi ondersteuning  bij sporters. 

Nordic Energy Booster kun je zien als een dagelijks aanvullend supplement op gezonde voeding met actieve vitamines en mineralen die bijdrage aan een betere energiebehoud, zoals ondersteunen van vermoeidheid en uitputting, immuunsysteem ondersteunend en helpen bij de normale werking van spieren.